Suomen suosituin älypuhelin saa seuraajan – Samsung esittelee useita mobiiliuutuuksia ennen CES 2020 -tapahtumaa

Samsung esittelee useita uusia mobiililaitteita Suomen markkinoille. Juuri ennen teknologiantäyteistä CES 2020 -viikkoa paljastuviin uutuuksiin lukeutuvat Samsung-lippulaivapuhelinten edullisemmat versiot Galaxy S10 Lite ja Note10 Lite sekä edistyksellisen kameran, pitkän akkukeston, tyylikkään muotoilun ja houkuttelevan hinnan yhdistävät Galaxy A71 ja A51, jotka jatkavat Suomen myydyimmän puhelinmalliston menestystarinaa. Lisäksi esittelyssä on Galaxy XCover Pro, joka on tehty iskunkestäväksi ja vesitiiviiksi viimeisimmillä ratkaisuilla ja joka soveltuu vaativiinkin ympäristöihin.

Espoo, 3. tammikuuta 2020 – Samsung tiedottaa ennen Las Vegasissa järjestettäviä CES 2020 -messuja useista mobiililaiteuutuuksista. Uutuuksiin kuuluvat esimerkiksi edulliset lippulaivamallit Galaxy S10 Lite ja Note10 Lite, joiden ansiosta entistä useammilla on mahdollisuus tutustua Samsungin viimeisimpiin innovaatioihin.

Galaxy A71 ja A51 jatkavat Suomen myydyimmän puhelinmalliston tarinaa

Nyt se on varmaa – Galaxy A71 ja Galaxy A51 ovat tulossa myyntiin myös Suomessa, ja ne tarjoavat muun muassa edeltäjiään edistyneemmät kamerat ja pidemmän akun keston. Uusimmat Galaxy A -tuoteperheen jäsenet on suunniteltu tarjoamaan merkityksellistä innovaatiota ja upeita mobiilikokemuksia kaikenikäisille.

Niissä on parannettu akkukesto, älykkäämpi kamera ja puhelimen etupinnan peittävä Super AMOLED Infinity-O -näyttö. Galaxy A -sarjan brändivideo kuvastaa osuvasti uutuusmallien luonnetta ja tyyliä.

Korkealaatuisella neloiskameralla varustetut Galaxy A71 ja A51 ovat suunniteltu kaappaamaan talteen elämän tärkeimmät hetket. Galaxy A71:ssa on 64 megapikselin pääkamera, ja Galaxy A51:ssa 48 megapikselin pääkamera, joiden avulla käyttäjä voi ottaa selkeitä kuvia sekä päivänvalossa että heikommissa valo-olosuhteissa. Puhelimissa on myös ultralaajakulmakamera, jonka 123 asteen objektiivi avaa saman näkökentän kuin ihmisen silmä. Puhelinten älykäs lisäominaisuus suosittelee vaihtamaan laajakulmaan, mikäli kuvaustilanne sitä vaatii. Makrokameralla voi kaapata pienimmätkin yksityiskohdat läheltä kuvattaessa, ja syvyyskamera nostaa kuvauskohteen otoksen keskiöön Live Focus -tehosteilla. Super Steady -ominaisuus taas mahdollistaa entistä vakaampien videoiden nauhoittamisen. Se poistaa kameran tärinät riippumatta siitä, kuvaako käyttäjä jotain liikkuvaa vai liikkuuko kuvaaja itse puhelimensa kanssa.

– Galaxy A-sarja oli vuonna 2019 huikea menestys Suomessa. Erinomainen kamera ja näyttö, sekä erittäin riittoisa akun kesto – nämä ominaisuudet siivittivät viime vuonna Galaxy A -sarjan mallit Suomen myyntitilastojen ehdottomaan kärkeen, ja näitä on parannettu entisestään 2020-uutuusmalleihin. Galaxy A -puhelimet on suunniteltu kaikenikäisille, ja ne vastaavat entistä paremmin myös nuorten käyttäjien tarpeisiin. Tiedämme, että asiakkaamme toivovat ennen kaikkea tyylikästä puhelinta, jolla he pystyvät ottamaan näyttäviä kuvia sekä nauttimaan viihdesisältöä upealta näytöltä, ja jonka akku kestää pitkään. Galaxy A -sarjan uutuudet ruksaavat kaikki nämä boksit ja tekevät sen vielä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Sekä Galaxy A71:ssä että A51:ssä on Super AMOLED Infinity-O -näyttö (6,7″ ja 6,5″). Samsungin suurimpiin lukeutuvat näytöt peittävän puhelimen etuosan lähes kauttaaltaan, ja etukameraa varten on vain pieni reikä, jotta ruutualaa on mahdollisimman paljon viihdekokemuksia, kuten TV-sarjojen katseluja ja pelaamista varten. Galaxy A71:ssä ja Galaxy A51:ssä on lisäksi suuret akut, 4500 mAh ja 4000 mAh, joista riittää virtaa koko päiväksi. Pikalautustoiminnolla (A71: 25W, A51: 15W) puhelimeen saa tuntuvasti lisävirtaa minuuteissa.

Galaxy A71 saapuu Pohjoismaihin Prism Crush Black, Prism Crush Silver ja Prism Crush Blue -väreissä. Galaxy A51:n värivaihtoehdot taas ovat Prism Crush Black, Prism Crush White ja Prism Crush Blue. Galaxy A51:n myynti alkaa 31. tammikuuta, ja Galaxy A71:n 14. helmikuuta. Galaxy A71:n suositushinta on 479 euroa, ja A51:n suositushinta on 379 euroa.

Galaxy S10 Lite ja Note 10 Lite tuovat premium-ominaisuudet entistä suuremmalle yleisölle

Samsung-uutuudet Galaxy S10 Lite ja Note10 Lite laajentavat Galaxy S- ja Note-valikoimia. Uusissa Lite-laitemalleissa on tärkeimmät Galaxy-ydinominaisuudet, kuten viimeisin kamerateknologia, korkealaatuinen näyttö ja pitkä akkukesto. Tästä huolimatta uudet laitteet saavat edullisemman hintalapun, minkä Samsung toivoo auttavan entistä useampia kokemaan nämä tuotteet.

– Galaxy S- ja Galaxy Note -laitesarjat ovat menestyneet ympäri maailmaa jo kymmenen vuoden ajan ja liputtaneet alaa johtavan innovaatiotyömme puolesta. Galaxy S10 Lite ja Note10 Lite tuovat sarjojen tärkeimmät premium-ominaisuudet alempaan hintaluokkaan, sanoo Engblom.

Galaxy S10 Lite -puhelimessa on ammattilaistason pääkamera, joka takaa veitsenterävät kuvat ja sulavat videot, sekä ultralaajakulma- ja makrokamerat. Uuden Super Steady -kuvanvakautuksen kanssa laitteella syntyy tarvittaessa vakaampaa kuva- ja videomateriaalia myös toiminnantäyteisistä hetkistä. Huippunopea Snapdragon 855 -suoritin puolestaan takaa laitteen suorituskyvyn. Galaxy Note10 Lite -puhelimen omistajat voivat lisäksi nauttia Note-sarjan tuottavuutta edistävistä premium-ominaisuuksista, kuten monipuolisesta S Pen -kynästä. S Penin avulla käyttäjät voivat esimerkiksi hallita esitystä, tarkastella videosisältöjä tai napata kuvan etäältä.

Molempien malien myynti alkaa 31. tammikuuta. Galaxy S10 Lite tulee myyntiin Prism White-, Prism Black- ja Prism Blue -värivaihtoehdoissa. Galaxy Note10 Lite taas on saatavilla Aura Silver-, Aura Black- ja Aura Red -väreissä. Galaxy S10 Liten suositushinta on 679 € ja Galaxy Note10 Liten suositushinta on 629 €.

XCover Pro yhdistää teknologian ja kestävyyden karuja olosuhteita silmällä pitäen

XCover Pro on kestäväksi suunniteltu ja vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu älypuhelin. Vaihdettava 4050 mAh:n akku ja valikoima optimoituja palveluja tekevät siitä täydellisen työkalun monille eri aloille.

Yrityskäyttäjät pääsevät nauttimaan muun muassa mPOS-tuesta maksujen ja viivakoodilukijoiden hallintaan. XCover Pro on vesitiivis ja iskunkestävä IP69- ja MILSTD 810G -standardien mukaisesti. Puhelimen on testattu kestävän pudotus 1,5 metrin korkeudelta.

XCover Pro -puhelimessa on lisäksi kaksi ohjelmoitavaa painiketta, joilla käyttäjät voivat esimerkiksi kytkeä taskulampun päälle ja pois päältä tai luoda tekstiviestejä puhumalla. Laite on suunniteltu toimimaan myös kylmissä ja kosteissa olosuhteissa Wet Touch -toiminnon sekä näytön herkkyyttä nostavan Glove Mode -tilan avulla. Tietoturva on taattu Samsungin tietoturva-alusta Knoxilla, ja laitteessa on tuki Knox IT:lle sekä joustaville konfigurointimahdollisuuksille.

Galaxy XCover Pro tulee myyntiin mustana ja sen myynti alkaa Suomessa 31. tammikuuta 499 euron suositushintaan.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.