Samsungin Galaxy Note10 ja Note10+ kaupoissa

Samsungin Galaxy Note10 ja Note10+ -älypuhelinten myynti alkaa tänään. Samsungin kaikkien aikojen tehokkain puhelin on saatavilla ensimmäistä kertaa kahdessa koossa. DxOMarkin mukaan Galaxy Note10+:ssa on markkinoiden paras älypuhelinkamera, ja sen näyttö rikkoi DisplayMaten suorituskykytesteissä 13 ennätystä – lyöden kaikki kilpailijat. Molemmissa malleissa on parannettu, liiketunnistimella varustettu S Pen -kynä.

Samsungin kaikkien aikojen tehokkaimman puhelimen myynti alkaa tänään. Galaxy Note10:ssa ja Note10+:ssa korkea suorituskyky ja tehokas akku yhdistyvät älykkäisiin ominaisuuksiin ja S Penin tarjoamiin luoviin käyttömahdollisuuksiin – ne tarjoavat tyylikkään kokonaisuuden vaativille käyttäjille.

Note10 on saatavilla kahdessa koossa. Galaxy Note10+:n 6,8-tuumainen Wide Quad HD+ -näyttö on toteutettu Dynamic AMOLED -tekniikalla, ja kompaktimmassa Galaxy Note10:ssa taas on 6,3-tuumainen Full HD+ -tarkkuuden Dynamic AMOLED -näyttö. Puhelimissa on Samsungin puhelimiin suunniteltu One UI -käyttöliittymä, joka on optimoitu tekemään yhden käden käytöstä helppoa. Molemmissa malleissa on ergonominen ja ohut muotoilu sekä kevyesti pyöristetyt reunat, ja ne ovat saatavilla näyttävinä uutuusväreinä Aura Glow ja Aura Black.

Maksimaalista suorituskykyä pelaamiseen ja luovaan työskentelyyn

Molempien laitteiden näyttöjen kuvasuhde on 19:9, joka sopii täydellisesti elokuville ja tekee lisäksi useiden sovellusten yhtäaikaisesta käytöstä helpompaa. Erinomainen suorituskyky ja kookas akku tekevät Galaxy Note10:stä loistovalinnan myös mobiilipelaamiseen. Lisäksi Galaxy Note10- ja Note10+ -laitteissa on parannettu Samsung DeX -toiminnallisuutta. USB-C-sovittimen avulla käyttäjät voivat helposti kytkeä Galaxy Note10:n tietokonenäyttöön tehokasta työpöytätila-työskentelyä varten. 

Älykkään virranhallinnan avulla Galaxy Note10 ja Note10+ oppivat, miten niitä käytetään, ja optimoivat akunkäyttöä maksimaalisen käyttöajan saavuttamiseksi. Supernopean latauksen ansiosta 30 minuuttia riittää antamaan Note10+:lle virtaa koko päiväksi. 

Ammattilaistason still- ja videokuvaa 

Galaxy Note10:n ja Note10+:n kuvaus- ja videokuvausominaisuuksia on kehitetty vaativille valokuvaajille ja videokuvaajille. Kuvanvakainta on parannettu entisestään, jotta kuvat ja videot onnistuvat aina tärähtämättä. Uudistetussa Night Mode -kuvatilassa voi ottaa korkealaatuisia kuvia heikoissakin valo-olosuhteissa – olipa kuvaustilanne myöhäinen illallinen, konsertti tai auringonlasku. Myös etukamera tukee uutta yökuvaustilaa, jotta selfiet onnistuvat aina hämärässäkin. Bokeh-efektiä on nyt myös mahdollistaa säätää videokuvatessa, joten käyttäjä saa halutessaan videoihinsa terävän kuvauskohteen sumennetulla taustalla. Galaxy Note10:n ja Note10+:n uutuusominaisuuksiin lukeutuu myös Audio Zoom -toiminto, jossa älypuhelimen kolme mikrofonia yhdessä mahdollistavat äänen zoomaamisen ja täsmällisemmän tilaäänen tallennuksen videoihin.

Kummassakin mallissa on kolmoiskamera ultralaajakulmalla (16MP F2.2 123°), laajakulmalla (12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS 77°) ja teleobjektiivilla (12MP F2.1 OIS 45°). Galaxy Note10+:ssa on kolmoiskameran lisäksi täysin uusi syvyyskamera (DepthVision, VGA), joka mahdollistaa kuvat bokeh-efektillä (syväterävyys) sekä omien 3D-mallien luomisen 3D Scanner -sovelluksen avustuksella. Galaxy Note10+ -syvyyskamerassa on myös Time-Of-Flight-toiminto, mikä tarkoittaa, että kameralla voi mitata etäisyyksiä. Uutuustoimintoa voi käyttää esimerkiksi kodin huonekalujen sijoitteluun liittyvissä mittauksissa.

S Pen vapauttaa luovuuden

Galaxy Note10- ja Note10+ -puhelinten mukana tulee paranneltu versio luovuutta tukevasta S Pen -kynästä, joka soveltuu BLE-yhteyden (Bluetooth Low Energy) ansiosta esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran etälaukaisimeksi. Uudistuneessa S Pen -kynässä on myös liikkeentunnistin, jonka ansiosta käyttäjät voivat kynän S Pen Air -liikkeillä etsiä esimerkiksi kuvagalleriasta parhaat kuvat ja videot.

Kynässä on uusi litium-akku, joka kestää jopa 10 tuntia stand-by-tilassa vain kuuden minuutin latauksella. Riittoisan akkukeston ja Bluetooth-yhteyden avulla käyttäjät voivat etähallita esityksiä ja käyttää kaukolaukaisinta koko päivän. Lisäksi Video Editor- ja Adobe Rush -ohjelmistot on integroitu osaksi S Pen -kynän toimintoja, ja ne tekevät Galaxy Note10:stä edistyneen ja ammattimaisen muokkaustyökalun.

Yksi osa Galaxy-tuoteperhettä

Galaxy Note10- ja Note10+ -laitteissa on parannettu myös Samsung DeX -toiminnallisuutta. USB-sovittimen avulla käyttäjät voivat helposti kytkeä Galaxy Note10:n tietokoneeseen ja työskennellä mobiililaitteen ja tietokoneen kanssa samanaikaisesti samalla näytöllä. Käyttäjä voi siten käyttää sekä mobiilisovelluksia että tietokoneohjelmia ja siirtää tiedostoja helposti tietokoneen ja mobiililaitteen välillä. Galaxy Note10:ssa ja Note10+:ssa on runsaasti muistia ja sisäistä tallennustilaa, ne ovat veden- ja pölynkestäviä IP68-luokituksen mukaisesti ja niissä on AKG:n optimoima äänentoisto.

Galaxy Note10 ja Note10+ ovat tästä päivästä alkaen kaupoissa väreissä Aura Glow ja Aura Black. Galaxy Note10:n suositushinta on 999 € (256 Gt), Galaxy Note 10+ mallien suositushinnat ovat 1149€ (256 Gt) ja 1249 € (512 Gt).

Lisätietoja Galaxy Note10 -malleista: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ja http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-note10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.