LG:n uusimmille tekoälyä tukeville televisio- ja ääni-innovaatiolle arvostetut EISA-palkinnot

LG Electronics (LG) on jälleen saanut tunnustusta EISA-järjestöltä (Expert Imaging and Sound Association) erinomaisista viihde-elektroniikkatuotteistaan. Tänä vuonna EISA palkitsi LG:n OLED-television (malli OLED65E9), LG NanoCell-television (malli 65SMM9000), LG Soundbarin (malli SL8YG) sekä LG XBOOM Go -kaiuttimen (malli PK7), jotka saivat kiitosta muun muassa loistavasta suorituskyvystä ja innovatiivisesta muotoilusta.

LG:n OLED-televisio (AI ThinQ) palkittiin parhaimpana kalliimman hintaluokan televisiomallina jo kahdeksantena vuonna peräkkäin. Aiemmin tänä vuonna tavoitellun iF Design Award -palkinnon voittaneessa, 65-tuumaisessa E-sarjan televisiossa on LG:n oma  toisen sukupolven α (Alpha) 9 Gen 2 -prosessori. Edistyksellinen siru mahdollistaa päivitetyn ja tekoälyllä parannetun kuvan- ja äänenlaadun sekä tehostaa LG OLED -televisioiden tunnetusti vahvaa kontrastia ja tarkkaa värintoistoa. EISA:n tuomaristo antoi lisäksi kehuja etenkin OLED 65E9 -televisiolle sen moitteettomasta muotoilusta, joka luo läpinäkyvän lasin avulla illuusion ilmassa leijuvasta televisiosta.

LG:n NanoCell AI ThinQ -telelvision ensiluokkaiset kuvan- ja äänenlaatu veivät voiton EISA:n SMART HOME TV 2019-2020 -kategoriassa NanoCell- ja Full Array Local Dimming (FALD) -teknologioiden ja α7 Gen 2 -prosessorin ansiosta. Tuomaristo oli erityisen vaikuttunut AI ThinQ -alustan parannetusta  käyttäjäkokemuksesta ja yleisestä käyttömukavuudesta sekä luontevasta tavasta sisällyttää alustaan Google Assistant ja Amazon Alexa.

EISA palkitsi sekä LG Soundbarin että LG XBOOM Go kannettavan kaiuttimen ainutlaatuisesta äänenlaadusta, joka on tulosta LG:n ja korkealaatuisten äänentoistolaitteiden pioneerin Meridianin välisestä yhteistyöstä.

“Meille on kunnia saada tunnustusta innovatiivisista kuva- ja äänituotteistamme niinkin arvostetulta järjestöltä kuin EISA”, sanoo Brian Kwon, LG Electronicsin Mobile Communications ja Home Entertainment -yksiköiden toimitusjohtaja. “Aiomme tulevaisuudessa investoida ja panostaa yhä enemmän innovaatioihin, joiden avulla voimme tarjota kuluttajille älykkäitä viihde-elektroniikan ratkaisuja, jotka tekevät elämästä helpompaa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.