Samsung esittelee Galaxy S20 5G:n – Mullistava kamera, korkea suorituskyky ja valmis 5G-verkkoihin

Samsung paljastaa tänä iltana uuden Galaxy S20 -laitesarjan: S20, S20+ ja S20 Ultra. Uusimmat lippulaivapuhelimet rakentuvat merkittävistä harppauksista kamerateknologiassa ja suorituskyvyssä sekä 5G-verkkojen suurista mahdollisuuksista.

Espoo, 11. helmikuuta 2020 – Samsung esittelee nyt uuden Galaxy S20 -laitesarjan, joka yhdistää tekoälyominaisuudet ja korkean suorituskyvyn tyylikkääseen muotoiluun. Uusittu kamerajärjestelmä ohjelmistoineen mahdollistaa jopa 108 megapikselin kuvat ja 100-kertaisen zoomin. S20-kameroilla kristallinkirkkaat kuvat ovat mahdollisia kaikissa valaistusolosuhteissa. Galaxy S20:ssa on lisäksi nopea 120 Hz:n näyttö ja kookkaampi akku sekä tuki uuden sukupolven 5G-yhteyksille.

– Galaxy S20:n myötä Samsung nappaa kärkipaikan yhä kehittyneimpien älypuhelinten aikakaudella. S20 yhdistää Samsungin kaikkien aikojen parhaan kameran entistä korkeampaan suorituskykyyn ja 5G-yhteyksiin, joten sen avulla voimme tallentaa ja jakaa elämämme uniikeimmat hetket täysin uusin tavoin, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Galaxy S20:lla täydellisten kuvien ottaminen on helpompaa kuin koskaan

Käytämme älypuhelimiamme aina vain enemmän tallentamaan kuvia ja videoita kokemuksistamme, minkä vuoksi kamera tärkein tekijä kuluttajien ostaessa uusia puhelimia. Galaxy S20:n älykäs ohjelmisto mahdollistaa sulavan kuvauskokemuksen, ja Samsungin kaikkien aikojen suurin kenno takaa parhaat kuvat kaikissa tilanteissa.

 • Äärimmäistä yksityiskohtaisuutta: Galaxy S20 -sarjassa on suurempi kenno kuin koskaan aiemmin, mikä mahdollistaa korkearesoluutioiset kuvat, enemmän yksityiskohtia sekä mahdollisuuden laajaan kuvanmuokkaukseen, uudelleenrajaamiseen ja zoomaukseen. Galaxy S20:ssä ja S20+:ssa on 64 megapikselin kamera, ja Galaxy S20 Ultrassa on 108 megapikselin kamera. Suuremman kennon etuna on myös kaapattavan valon suuri määrä, minkä ansiosta kuvien laatu pysyy hyvänä jopa hämärissä olosuhteissa. Galaxy S20 Ultra vie kamerainnovaatiot askelta pidemmälle vaihtamalla dynaamisesti 108MP ja 12MP -kuvatilojen välillä – niin kutsuttu nona-binning-teknologia yhdistää yhdeksän pikseliä ja kaappaa lähes kolme kertaa enemmän valoa kuin Galaxy S10. Tämä teknologia mahdollistaa upeat kuvat myös hämärässä.
 • Zoom-toiminnot omaa luokkaansa: Galaxy S20 -sarjan Space Zoom -teknologia yhdistää optisen hybridizoomin ja AI-tuetun digitaalizoomin. Yhdistelmä avaa täysin uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen pitkän etäisyyden päästä. Galaxy S20 ja S20+ -puhelimilla käytössä on 30-kertainen zoomi, ja Galaxy S20 Ultrassa monikuvaprosessointi minimoi kuvanlaadun heikkenemisen zoomatessa mahdollistaen jopa 100-kertaisen zoomin.
 • Yksi painallus, useita kuvausmahdollisuuksia: Galaxy S20:lla käyttäjät voivat tallentaa tärkeinä hetkinä kerralla enemmän. S20 kykenee tarvittaessa käyttämään AI-teknologiaa ja kaikkia linssejään samanaikaisesti, ja luomaan yhdestä hetkestä kokoelman kuvia ja videoita, kuten Live Focus -kuvan, valmiiksi rajattu kuvan, ultralaajakulmakuvan, ja niin edelleen. Näin käyttäjä pääsee valitsemaan parhaan ja itselleen mieluisimman otokset tärkeästä hetkestä.
 • Ammattilaistason videotallennusta: Galaxy S20 mahdollistaa videotallennuksen aidolla 8K-tarkkuudella, jotta käyttäjät voivat tallentaa kaikki kokemustensa yksityiskohdat upeissa väreissä myös liikkuvana kuvana. 8K-tallennus takaa, että muistot näyttävät upeilta myös pitkään tulevaisuudessa – tai jo nyt Samsung QLED 8K -television ruudulla suoratoistettuina. Lisäksi käyttäjät voivat halutessaan luoda 33 megapikselin valokuvia videon parhaista hetkistä vielä tallennuksen jälkeenkin. S20:llä onnistuu myös erittäin vakaiden videoiden tallennus Super Steady 2.0 -toiminnon ansiosta. Tekoälyä hyödyntävä liikkeen analysointi ja kuvan kierron huomioon ottava vakautusteknologia saavat epävakaasti kuvatut videot näyttämään ammattikalustolla kuvatuilta.

Valmius kokea loputtomat mahdollisuudet

Galaxy S20 on Galaxy-ekosysteemin sydän, ja sen mukana tulee Samsungin tyylikkäin, kevyin ja intuitiivisin käyttöliittymä: One UI. Puhelimen suorituskyky tarjoaa sujuvan siirtymisen suosikkisovellusten välillä ja mahdollisuuden suorittaa peräti 5 sovellusta taustalla samanaikaisesti. Puhelimissa on 128 Gt:n tallennustila ja tuki jopa 1Tt:n MicroSD-muistikorteille. Galaxy S20 kestää Galaxy S -sarjan periaatteiden mukaan pohjoismaiset sääolosuhteet. IP68-suojalukitus merkitsee, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis ja se kestää peräti 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen.

 • Nopeampi ja tehokkaampi: Samsung S20:ssa on Samsungin kaikkien aikojen tehokkain ja nopein suoritin. Lisäksi ohjelmistopuolella on tehty monia ratkaisuja, jotka eivät vain lisää nopeutta, vaan myös pidentävät puhelimen käyttöaikaa ja tehostavat muistin käyttöä.
 • Akkukestoa koko päiväksi: Galaxy S20 Ultrassa on tähän asti Samsungin suurimmalla kapasiteetilla varustettu akku, 5000 mAh, joka on yli 20 prosenttia suurempi kuin Galaxy S10+:n akku. Pitkä käyttöaika ei ole vain akun ansiota – suoritin ja muisti ovat entistä energiatehokkaampia, minkä ansiosta virrankulutusta on saatu edelleen pienennettyä. Galaxy S20:ssä on Samsungin uusin pikalataustekniikka, minkä avulla laitteen akkuun saa yli 50 prosentin varauksen vain 30 minuutin latauksella.
 • 120 Hz tarkoittaa nopeampaa näyttöä: Huippunopealla virkistystaajuudella varustettu näyttö tekee sovellusten ja nettisivujen selaamisesta entistä sujuvampaa. Näytössä on myös nopeampi kosketusvasteaika, mikä tuo todellista etua muun muassa pelaamiseen. Sekä näyttö että kosketusvasteaika ovat tuplasti nopeammat Galaxy S10:n näyttöön verrattuna.
 • 5G:lle suunniteltu: Nopeampiin verkkoihin pääsy merkitsee uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. 5G-yhteydellä käyttäjä voi ladata TV-sarjan koko tuotantokauden minuuteissa, käyttää viiveettä suoratoistopalveluja 4K-laadulla ja nauttia parannelluista VR- ja AR-kokemuksista. Galaxy S20 on tietysti myös yhteensopiva 4G-, 3G- ja 2G-verkkojen kanssa.

Erinomaista ääntä Galaxy Buds+ -kuulokkeilla

Samsung esittelee Galaxy S20 -sarjan ohella uudet Galaxy Buds+ -kuulokkeet. AKG:n virittämissä langattomissa kuulokkeissa on nyt muun muassa 11 tunnin käyttöaika, ja mukana tuleva latauskotelo tarjoaa 11 tuntia lisävirtaa. Niissä on dynaamiset kaksisuuntaiset kaiuttimet ja kolme mikrofonia paremman äänen ja äänenlaadun tuottamiseksi. Galaxy Buds+:ssa yhdistyvät sujuva pariliittäminen, korkea äänenlaatu, pitkä akkukesto sekä räätälöintivaihtoehdot, ja ne ovat ovat täydelliset kuulokkeet aktiivisille käyttäjille.

Myös Galaxy S10:n kamera päivittyy

Galaxy S20:n julkistuksen lisäksi Galaxy S10 saa päivityksen, joka nostaa sen kameran uudelle tasolle. Päivityksen myötä Galaxy S10:n käyttäjät saavat AR Doodle -työkalun sekä Live Focus Video -toiminnon, jolla voi lisätä bokeh-efektejä kuvattaviin videoihin. Lisäksi päivitys tuo mukanaan yökuvaustilan etukameralle, millä varmistetaan entistä ehommat selfiet hämärässä. Mukana tulevat myös Advanced Super Steady -videovakautus ja monipuoliset videomuokkaustyökalut, joiden avulla käyttäjä pääsee saumattomasti muokkaamaan videoita Galleria-sovelluksen kautta.

Galaxy S20 -puhelinten ennakkomyynti alkaa 11.2. klo 21.00. Myynti alkaa 13. maaliskuuta 2020. Suositushinnat ja värivaihtoehdot Galaxy S20 -sarjalle ja Galaxy Buds+ -kuulokkeille ovat:

 • Galaxy S20 5G: 1049 €, saatavana väreissä Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
 • Galaxy S20+ 5G: 1149 €, saatavana väreissä Cosmic Grey, Cosmic Black
 • Galaxy S20 Ultra 5G: 1399 €, saatavana väreissä Cosmic Grey, Cosmic Black
 • Galaxy Buds+: 179 €, saatavana väreissä musta, valkoinen ja sininen

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.