Tärkeitä asioita, jotka mahtuvat minikäsilaukkuun

Minikäsilaukku on niin suosittu nykyään nuorten naisten keskuudessa. Siitä tuli osa heidän muotiaan koostaan ja rajallisesta kyvystään pitää tavaroita huolimatta. Jos sinulla on sellainen tai haluat ostaa trendin mukaan, saatat olla hieman epäröivä, koska se voi tulla epämiellyttäväksi esineeksi, mutta ei! Tämä artikkeli vakuuttaa sinulle, että se ei ole vain tyylin vuoksi, mutta voi silti olla hyödyllinen. Keskustelemme alla olevista asioista, jotka voivat mahtua minikäsilaukun sisään!

Usko tai älä: Nämä seitsemän esinettä voivat todella mahtua minikäsilaukkuun

On vaikea uskoa, että jotkut tärkeimmistä omistamistamme asioista mahtuvat minikäsilaukkuun. Mutta he tekevät! Ja jos etsit tapaa säästää tilaa ja järjestää tavaroitasi, tämä saattaa olla oikea temppu.

1. Liptin / huulirasva / huulipuna

Se, että se on pieni, ei tarkoita, etteikö siitä voisi olla hyötyä! Voit itse sovittaa pienen huulirasvan tai sävyn, joka pitää huulesi pehmeinä ja kosteutettuina koko päivän minikäsilaukullesi. Se on täydellinen käytettäväksi, kun olet menossa ulos ja haluat näyttää hyvältä, mutta sinulla ei ole aikaa meikkaamiseen.

2. Kasvopuuteri

Toinen minikäsilaukkuun sopiva asia on kasvopuuteri. Vaikka tämä saattaa ensi silmäyksellä tuntua oudolta lisäykseltä, koska useimmat ihmiset eivät myöskään käytä puuteria kovin usein, ajattele kuinka paljon aikaa ja rahaa käytämme meikkiin yleensä! Kannattaa panostaa johonkin, joka kestää parhaimmillaan muutaman viikon pidempään, varsinkin jos se saa ihosi tuntumaan sileältä ja kosteutetulta koko päivän. Tämä kompakti koko on täydellinen mukaan otettavaksi matkoille tai säilytettäväksi minikäsilaukussa, kun lähdet ulos!

3. Minihajuvesi

Minihajuvedet ovat mahtavia, koska ne eivät vie paljon tilaa laukussasi, mutta ne tuoksuvat silti upealta! Nykyään on saatavilla niin monia erilaisia minihajuvesiä; voit löytää sellaisia, jotka ovat hedelmäisiä tai makean tuoksuisia, kuten vanilja- tai suklaakeksit. Voit myös löytää sellaisia, jotka tuoksuvat kukille tai sitrushedelmille, kuten appelsiineille tai sitruunoille, jos tällaiset tuoksut kiinnostavat sinua henkilökohtaisesti. Niitä on helppo kuljettaa mukanasi minne ikinä menetkin, vaikka se vaatisi minikäsilaukun kuljettamista mukana.

4. Kuulokkeet

Korvakuulokkeet ovat välttämättömiä kaikissa minikäsilaukuissa, koska ne ovat tarpeeksi pieniä mahtuakseen sisälle, mutta niissä on silti tavallisten kuulokkeiden toiminnot. Voit kuunnella musiikkia, vastata puheluihin ja jopa katsoa videoita ollessasi liikkeellä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niiden katoamisesta tai sotkeutumisesta laukkuun!

5. Luottokortti

Luottokortit ovat toinen esine, joka näyttää olevan kaikkialla näinä päivinä, eikä vain siksi, että ne ovat kauniita ja kiiltäviä! Ne ovat hyödyllisiä myös tavaroiden maksamiseen, koska niihin mahtuu paljon rahaa olematta liian tilaa vieviä tai painavia. Voit jopa käyttää niitä tapana seurata kulutustottumuksiasi. Jos haluat jotain pientä ja kompaktia käsilaukullesi, mutta johon silti mahtuu paljon käteistä, älä etsi muuta kuin luottokorttiasi!

6. Karkkiminttu

Makeiset mintut sopivat hyvin käden ulottuville silloin, kun tarvitset jotain makeaa, mutta et halua syödä kokonaista karkkipatukkaa tai kakkua. Ne sopivat myös ihmisille, joilla on makeansuu, mutta jotka eivät ole aivan varmoja, mitä muuta he voisivat syödä nykyisessä nälkäisessä tilassaan – sinun ei tarvitse huolehtia siitä, millaisia herkkuja minikäsilaukkuun mahtuu. vaihtoehtoja on runsaasti!

7. Älypuhelin

On helppo unohtaa, että puhelin on olennainen osa elämäämme, mutta sen ei tarvitse olla niin iso kuin se on. Tämä on pakollinen niille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Minikäsilaukkuun mahtuu älypuhelimesi ja muutama muu esine, joten sinun ei tarvitse kuljettaa ylimääräistä tilaa vain siksi, että tarvitset enemmän tilaa jollekin muulle. Halutessasi voit ostaa älypuhelimen, joka sopii täydellisesti käsilaukkuun. On olemassa puhelimia, jotka eivät ole liian suuria eivätkä liian pieniä, esimerkiksi HONOR X8 5G on vain 6,5 tuumaa!

Johtopäätös

Älä anna muiden kertoa sinulle, että minikäsilaukut ovat vain tyyliä varten, mutta ne voivat silti olla käytännöllinen lisävaruste. Monet naiset voivat jo todistaa tämän, ja tämän lisävarusteen suosio vain kasvaa sieltä. Niin kauan kuin naiset haluavat näyttää houkuttelevilta, se ei katoa pian – ja tämä tarkoittaa, että voit löytää tapoja saada se toimimaan sinulle kiireisinä päivinä. Se on kyllä pieni, mutta sen kapasiteetti ei ole rajaton!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.