6 Tärkeää vloggauslaitetta aloittelijoille

videobloggaaja

Koska vloggaaminen kasvaa nopeasti nykymaailmassa, ihmiset ovat kokeilleet tätä harrastuksena ja kokopäivätyönä. Tämän alan aloittamisessa ei ole mitään väärää, sinun tulee vain tuntea perusasiat ja olla luova ja mukaansatempaava mieli. Tämän mukaisesti, jos olet aloittelija vloggaaja, sinulla on tärkeitä laitteita, jotka voivat auttaa sinua videoiden luomisessa. Tämä artikkeli selittää sen tarkemmin!

Aloita vloggausmatkasi näillä kuudella esineellä

Paras vloggausväline aloittelijoille ei välttämättä ole kallein, mutta onnistuneen vlogin kannalta on tärkeää, että sinulla on oikeat työkalut. Tässä on kuusi tärkeää asiaa, joiden avulla pääset alkuun:

1. Kolmijalka

Tämä on tärkein vloggauslaite aloittelijoille, koska se stabiloi videosi niin, että se näyttää ammattimaisemmalta ja ammattimaisemmalta. Voit ostaa halvan jalustan Amazonista tai Walmartista alle 100 dollarilla, mutta jos haluat jotain, joka kestää vuosia, sijoita korkealaatuiseen. Hyvä jalusta saa kaikki videosi näyttämään paremmilta kuin koskaan!

2. Videoeditointiohjelmisto

Vloggaajat lisäävät videoihinsa musiikkia ja tehosteita muokkausohjelmiston avulla sekä säätävät kirkkautta ja kontrastia niin, että katsojat voivat katsella videoita erilaisissa valaistusolosuhteissa ilman, että heidän tarvitsee tuijottaa näyttöään koko päivän. Suosittelemme Adobe Premiere Pro CC:tä tai Final Cut Pro X:ää, koska siinä on niin paljon työkaluja videoiden editointiin, että kokeneetkin käyttäjät löytävät jotain, jota he eivät ole aiemmin käyttäneet. Molemmilla ohjelmilla on hyvät ja huonot puolensa, mutta ne molemmat palvelevat tarkoitustaan hyvin!

3. Rengasvalosarja

Tämä sarja toimii hyvin sekä kameroiden että älypuhelinkameran kanssa, koska molemmissa on vaihdettavat objektiivit (varmista vain, että ne ovat yhteensopivia). Rengasvalosarjan avulla voit kuvata heikossa valaistuksessa vaikuttamatta mitenkään videosi laatuun. Se jopa antaa materiaalillesi hieman hehkua, jotta se näyttää ammattimaisemmalta ja kiillotetummalta kuin jos olisit käyttänyt vain luonnonvaloa koko tallennusprosessin ajan!

4. Mikrofoni

Jos haluat luoda ammattimaiselta kuulostavaa sisältöä, hyvään mikrofoniin sijoittaminen on ehdottoman välttämätöntä. Oikeat laitteet voivat viedä videosi ja podcastisi täysin eri tasolle. Kondensaattorimikrofoni on ihanteellinen, koska sillä on laaja valikoima, mikä auttaa minimoimaan ympäristön melun ylivertaisten äänitysten saavuttamiseksi. Jopa 3 metrin etäisyydellä ja kauempanakin sijaitsevalla mallinnuskyvyllä pystyt vangitsemaan jopa tallentamasi hienovaraisimmat vivahteet kristallinkirkkaalla tavalla. Kuten minkä tahansa investoinnin kohdalla, valitsemasi mikrofonin varmistaminen juuri sinun tarpeisiisi maksaa itsensä takaisin monta kertaa.

5. Ulkoinen tallennustila

Ulkoinen tallennuslaite on kätevä tapa vapauttaa tilaa puhelimestasi ja lopettaa rajoituksen ylittämisen murehtiminen, varsinkin jos tallennat videoita säännöllisesti. Sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että jotain tärkeää poistetaan vahingossa ja tila loppuu, kun tarvitset sitä johonkin muuhun. Se mahdollistaa satojen tuntien mittaisen materiaalin ilman, että sitä tarvitsee kuljettaa mukanasi koko ajan. Stressin ja vaivan poistaminen kaiken materiaalin siirtämisestä säästää niin paljon aikaa, joten se on pakollinen lisävaruste, jota ilman kenenkään ei pitäisi olla!

6. Kamera

Videokameroiden suhteen on paljon vaihtoehtoja, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset vloggaamiseen. Sinun tulee ensin päättää, haluatko käyttää osoita ja ampua, DSLR-kameroita vai vain hienoa älypuhelinta. Jos etsit edelleen parasta puhelinta parhaalla kameralaadulla vloggaamiseen, sinun on tutustuttava HONOR 50:een sen kolminkertaisten kameroiden ja videotallennusominaisuuksien vuoksi.

Johtopäätös

Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua ja otat sen huomioon seuraavan kerran, kun päätät perustaa vlogikanavan tai YouTube-kanavan! Koskaan ei tiedä, milloin näistä tärkeistä asioista voi olla hyötyä, joten muista kokeilla niitä kaikkia ja hyödyntää laitteet täysillä. Toivotan teille kaikille onnea videohankkeisiinne. Jos olet vasta aloittamassa, älä pelkää aloittaa pienestä. Saat selville, mikä toimii ja mikä ei, ja paranet ajan myötä. Tärkeintä on jatkaa eteenpäin ja kehittyä niillä alueilla, joilla voit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.