Garmin kellot rannesykemittaavat nyt myös veden alla

Garmin lisää uuden innovatiivisen ominaisuuden suosituimpien treenikellosarjojensa valikoituihin malleihin. Ohjelmistopäivityksen jälkeen sykettä1 tallennetaan rannesykeanturilla myös vedessä.

Mallit, joissa optisen sykeanturin voi aktivoida myös uinnin aikana ovat Fenix 6 -sarjan laitteet, Forerunner 245/245 Music, Forerunner 945, vivoactive 4 / 4S ja Legacy Hero -sarjan laitteet.

Sykkeen mittaaminen kellolla maalla on nykyään itsestäänselvyys. Garminin uudella päivityksellä pystyt nyt rannesykemittaamaan myös uidessa.

Jo vuodesta 2009

Garmin on 30 vuoden ajan haastanut niitä, jotka haluavat haastaa itsensä ja saavuttaa uusia tavoitteita. Vuonna 2009 Garmin toi markkinoille Forerunner 310 XT:n triatlonisteille, jotka tarvitsivat myös uintiin sopivan sykemittarin. 2012 puolestaan lanseerattiin Garmin Swim, joka tallensi matkan, nopeuden ja uintityylin. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja mitata myös sykettä veden alla.

Sujuvaa ja tehokasta

Kilpauimari Emma Igelström kertoo:

-Uidessa haluan käyttää pienimpiä mahdollisia laitteita. Sykkeen mittaaminen sykevyön avulla voi joskus tuntua epämukavalta. Sykkeen mittaus ranteesta on kuitenkin nyt lähes yhtä tarkkaa kuin sykevyöllä rintakehän ympäriltä. Sykkeen seuraaminen uintitreeneissä on erittäin mielenkiintoista ja nyt on entistä yksinkertaisempaa saada treenistä oikeaa statistiikkaa.

Jonas Nilsson, Garminin Key Account Manager, on samaa mieltä:

-Meillä on useita kelloja, joissa on veden alle sopivia ominaisuuksia. Kiinnostus sellaisia älykelloja kohtaan, joilla on uusia ominaisuuksia myös veden pinnan alapuolella, kasvaa jatkuvasti.

Vain päivitys edellytyksenä

Toiminnon aktivoimiseksi laitteeseen on asennettava uusin ohjelmistopäivitys. Jos kello on pariliitetty älypuhelimen Garmin Connect -sovellukseen, päivitys tapahtuu automaattisesti. Päivityksen voi ladata suoraan lataamalla ensin Garmin Express -ohjelman tietokoneelle ja asentamalla tämän jälkeen päivityksen manuaalisesti. 

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.