eQ ja Digita yhteistyöhön erinomaisten mobiiliyhteyksien mahdollistamiseksi

Liike- ja hoivakiinteistöjä omistava eQ:n kiinteistörahastot Oy ja teknologiayhtiö Digita Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on mahdollistaa parhaat mobiiliyhteydet eQ:n omistamiin kiinteistökohteisiin.

”Toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteitamme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla vuokralaistemme tarpeita. Haluamme tarjota vuokralaisillemme myös parhaat mahdolliset mobiiliyhteydet tarvitaan niitä sitten yritys-, opetus- tai kotikäyttöön”, kertoo eQ Varainhoidon kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju.

”Meille on myös tärkeää vapauttaa kiinteistöistä vastaavien työntekijöiden aika ydintekemiseen ja osoittaa kiinteistöjen tukiasemapaikkojen hallinnointiin yksi vastuutaho. Kasvavan mobiiliverkkojen käytön myötä digitaalisen infran tarve kasvaa ja voimme nyt myös tarjota operaattoreille optimaalisia tukiasemapaikkoja kiinteistöistämme entistä aktiivisemmin ja tehokkaammin”, kertoo Alaharju Digitan kanssa alkavan yhteistyön taustoista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä eQ:n kiinteistörahastojen kanssa solmittuun yhteistyöhön. Haluamme tarjota asiakkaallemme vaivattoman mallin hallinnoida kiinteistöjen tukiasemakantaa yhden luukun periaatteella. Digita ottaa hoitaakseen kaiken Telecom-toimintaan liittyvän vuokrauksen, turvallisuusnäkökulmat ja sopimushallinnan eri puolella Suomea sijaitsevissa kohteissa”, kertoo Digitan operatiivinen johtaja Markus Ala-Hautala.

”Tavoitteenamme on palvella myös operaattoriasiakkaitamme entistä kattavammin ja edesauttaa digitaalisen infrastruktuurin kehittämistä Suomessa”, jatkaa Ala-Hautala.

Digitan kiinteistöratkaisuihin kuuluvat tukiasemahallinnoinnin lisäksi sisäpeittopalvelut sekä kiinteistöille suunnitellut IoT-palvelut kuten olosuhdeseuranta ja vedenkulutuksen etäluenta.

Lähde: STT Info

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.