Samsungin uusi Galaxy Book2 Business huipputurvalliseen yrityskäyttöön

Uuden Galaxy Book2 Pro -sarjan lisäksi Samsung julkaisi tänään uuden, yrityksille suunnatun Galaxy Book2 Business -kannettavan, joka on rakennettu Intelin vPro-alustalle[1]. Galaxy Book2 Business on täynnä edistyneitä tietoturva- ja tuottavuusominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä menestymään entistä paremmin hybridityöympäristössä.

”Elämme uutta aikakautta, jossa hybridityöskentely on yleistynyt todella paljon. Yritykset haluavat varmistaa, että heidän työntekijöillään on parhaat mahdolliset työkalut käytössään, ja Galaxy Book2 Business on juuri tähän hybridimaailmaan suunniteltu kannettava tietokone, jossa yhdistyvät korkealaatuinen tietoturva, edistyneet tuottavuusominaisuudet ja yhteinen Galaxy-kokemus eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien välillä”, kertoo Christian Kyllerman, Samsung Pohjoismaiden B2B-liiketoiminnan kehityspäällikkö.

Huipputurvallista työskentelyä sekä etänä että toimistolla

Etätyön kasvaessa myös kyberturvallisuusuhat ovat lisääntyneet. Yritykset ovat keskittyneet suojelemaan etätyöntekijöitään, jotka saattavat olla haavoittuvampia kyberriskeille, mutta joilla myös usein saattaa olla rajoitettu pääsy yrityksen tietoturvatyökaluihin ja -infrastruktuuriin. Galaxy Book2 Business auttaa uuden hybridityöympäristön turvaamisessa, sillä se käyttää Samsungin laadukasta turvallisuusteknologiaa ja Intel Hardware Shield -tekniikkaa sekä suojattua sisäistä prosessoria BIOSin suojaamiseksi. Galaxy Book2 Business on myös varustettu Tamper Alert -toiminnolla, joka havaitsee ja jäljittää tietoturvakriittisiin tietoihin kohdistuvia hyökkäyksiä ja pysäyttää ne ennen kuin käyttöjärjestelmään tunkeudutaan.

Galaxy Book2 Business pystyy estämään järjestelmäänsä kohdistuvia kyberhyökkäyksiä Root of Trust -järjestelmän avulla. Jos Galaxy Book2 Business joutuu kyberhyökkäyksen kohteeksi, tärkeät tiedot turvataan BIOSin automaattisella palautuksella, joka voi havaita uhkia jo tietokoneen käynnistyksen aikana ja automaattisesti palauttaa BIOSin varmuuskopioksi ennen vaaratilannetta.

Galaxy Book2 Business antaa IT-osastoille ylimääräisiä suoja- ja tukitasoja, jotka on suunniteltu nykypäivän hybridityöympäristöihin.Galaxy Book2 Business on rakennettu Intel vPro -alustalle[2], joka varmistaa monitasoisen suojauksen, minkä lisäksi Intel Hardware Shield vähentää laitteisto- ja käyttöjärjestelmähyökkäysten riskiä ja haittaohjelmien mahdollisuutta tunkeutua käyttöjärjestelmään. Valvomalla sekä BIOS- että käyttöjärjestelmätasoja Galaxy Book2 Business auttaa yrityksiä välttämään kyberhyökkäyksiä ja pitämään arkaluontoiset tiedot turvassa. Lisäksi Microsoft Secured-core PC (SCPC) suojaa jokaista laitetta firmwareen ja käyttöjärjestelmäytimeen kohdistuvilta hyökkäyksiltä, jotta haittaohjelmat eivät pääse vioittamaan järjestelmää.

Tuottavuutta paikasta riippumatta

Galaxy Book2 Businessin korkea suorituskyky on räätälöity ja suunniteltu hybridikokouksia ja -työtä silmällä pitäen. Erilaisia videoneuvottelusovelluksia, kuten Google Meetiä, Microsoft Teamsia tai Cisco Webex Meetiä käyttäessä Studio-tila[3]varmistaa, että jokaisessa videopuhelussa on terävä, puhdas ja ammattimainen tunnelma. Auto Framing[4]-ominaisuus pitää kameran keskitettynä näytöllä oleviin kasvoihin, kun taas taustatehosteet, kuten sumennettu tausta ja virtuaalitoimistoasetukset minimoivat häiriötekijöitä ja antavat kokouksen osallistujien olla huomion keskipisteenä jopa silloin, kun videopuheluihin osallistutaan hälyisissä paikoissa. Jokainen Galaxy Book2 Business -kannettava suodattaa automaattisesti staattiset ja taustaäänet, jolloin käyttäjän ääni kuuluu selkeänä ja kirkkaana.

Lisäksi Galaxy Book2 Businessin IR-kameralla käyttäjät voivat kirjautua sisään nopeasti ja turvallisesti kasvojentunnistuksen avulla.

Joustava Galaxy-ekosysteemi mahdollistaa kattavat yhteydet

Työntekijät voivat käyttää Samsung-tileillään Account Single Sign-On -ominaisuutta, joka yksinkertaistaa todennusprosessia vaatimalla kirjautumistietojen syöttämistä vain kertaalleen. Samsungin uusi blockchain-pohjainen Private Share[5]-toiminto antaa yritysasiakkaille turvallisemman alustan luottamuksellisten tietojen salaamiseen ja jakamiseen. Työntekijät voivat valtuuttaa pääsyn ja asettaa vanhenemispäivämäärät jokaiselle lähettämälleen tiedostolle, joten omistusoikeudelliset ja luottamukselliset tiedot pysyvät salassa. Jos käyttäjä kadottaa Galaxy Book2 Business -kannettavansa, sitä voi etsiä Samsungin SmartThings Findilla[6]Galaxy-laitteillaan ja selvittää kunkin laitteen sijainnin.

Galaxy Book2 Business toimii osana Galaxy-ekosysteemiä ja kykenee synkronoimaan älypuhelinsovellusten kanssa Link to Windows[7]-sovelluksen avulla, jolloin voit esimerkiksi lähettää tekstiviestejä ja vastata puheluihin molemmilla laitteilla. Link to Windows -sovellus mahdollistaa myös puhelimessa olevien sovellusten avaamisen Galaxy Book2 Business -koneella. Samsung on lisäksi päivittänyt Quick Share[8]-ominaisuutta ja yhdistänyt sen Link Sharing -ominaisuuteen, jolloin käyttäjät voivat jakaa helposti töitään muiden kollegoidensa kanssa, olivat he itse sitten missä tahansa.

Saatavuus

Galaxy Book2 Business tulee Suomessa myyntiin huhtikuussa valituilla jälleenmyyjillä.


Tuotetiedot

Lisätietoa:

www.samsungmobilepress.com tai www.samsung.com/business.

[1] Intel vPro vaihtelee markkinoiden mukaan ja on saatavilla Galaxy Book2 Business -malleissa Intel i5- ja i7-piirisarjoilla. Galaxy Book2 Business ilman Intel vPro -alustaa on saatavilla Intel i3-, i5- ja i7-piirisarjoilla.

[2] Intel vPro vaihtelee markkinoiden mukaan ja on saatavilla Galaxy Book2 Business -malleissa Intel i5- ja i7-piirisarjoilla. Galaxy Book2 Business ilman Intel vPro -alustaa on saatavilla Intel i3-, i5- ja i7-piirisarjoilla.

[3] Aktivoituu automaattisesti kameraa käytettäessä. Studio-tila ei ehkä toimi kunnolla, jos kolmannen osapuolen videopuhelukameratehosteita käytetään samanaikaisesti.

[4] Auto Framing tunnistaa vain ihmiset, eikä välttämättä tue tiettyjä ratkaisuja ja ehtoja. Joidenkin ominaisuuksien saatavuus voi olla rajoitettu, kun automaattinen kehystys on käytössä.

[5] Private Share on esiasennettu Galaxy Book2 -sarjaan. Mahdollistaa jakamisen jopa viiden henkilön kanssa samanaikaisesti. Tukee kuvien, videoiden, äänen ja tekstitiedostojen jakamista. Enintään 10 tiedostoa ja 100 Mt voidaan jakaa samanaikaisesti. Private Sharingin avulla lähettäjät voivat asettaa vanhenemispäivän jaettujen tietojen katselulle ja peruuttaa vastaanottajan näyttöoikeudet. Private Share -sovelluksen kautta jaetun tiedoston vastaanottajalla tulee olla Private Share asennettuna tietokoneelleen. Saatavilla vain Samsung Galaxy -käyttäjille.

[6] Edellyttää Samsung-tilille kirjautumista ja Wi-Fi- tai tietoverkkoyhteyttä. Tunnistaa likimääräisen sijainnin, jossa puuttuva laitesignaali havaittiin viimeksi.

[7] Käyttäjien on linkitettävä Samsung Galaxy -laitteensa Windows-tietokoneeseensa puhelimen ”Linkitä Windowsiin” -sovelluksen kautta. Noudata tietokoneen ohjeita. Sinun on kirjauduttava sisään sekä puhelimeen että tietokoneeseen samalla Microsoft-tilillä. “Linkitä Windowsiin” on esiasennettu tiettyihin Galaxy-laitteisiin. Edellyttää uusinta Windows 10 -päivitystä tietokoneellasi. Puhelin edellyttää, että Samsung Galaxy -laite on päällä ja yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin tietokone. Jotkut mobiilisovellukset voivat rajoittaa sisällön jakamista muilla näytöillä tai vaatia kosketusnäyttöä ollakseen vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Jopa 5 Android-sovellusta voidaan käynnistää samanaikaisesti.

[8] Quick Share -ominaisuuden avulla voit jakaa valokuvia, videoita ja tiedostoja Samsung Galaxy -laitteiden välillä. Quick Share on saatavilla Galaxy-älypuhelimissa, Galaxy-tableteissa ja Galaxy Bookissa (toukokuusta 2021 alkaen), Android 10:ssä ja One UI 2.1:ssä tai uudemmissa.

Trackbacks & Pings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.