Garmin® ja Fusion® esittelevät markkinoiden ensimmäiset viisiväri-LED-valaistuksella varustetut Signature Series 3 -sarjan venekaiuttimet ja -subwooferit

Garmin joka on maailman johtava vene-elektroniikkavalmistaja1, tuo markkinoille Fusion-tuotemerkin uudelleenmuotoillut Signature Series -venekaiuttimet ja -subwooferit. Laitteissa käytetään innovatiivista LED-valaistusta, joka tuottaa ennennäkemättömän laajan värivalikoiman, jolla pystytään korostamaan jokaisen veneen tyyliä ja ominaisuuksia. Menestyksekkääseen Signature Series -tuotesarjaan pohjautuvassa uudessa Signature Series 3 -sarjassa yhdistetään perinteisiä punaisia, vihreitä ja sinisiä LED-valoja kylmiin ja lämpimiin valkoisen sävyihin (CRGBW) kattavan väripaletin aikaansaamiseksi – aina pastelliväreistä kirkkaisiin värisävyihin. Näin pystytään luomaan miellyttävä ilmapiiri useimpiin keskikonsoli-, huvi- ja harrastuskalastus­veneisiin. Signature Series 3 sisältää myös upouuden 12 tuuman subwooferin, jonka huipputeho on 1600 wattia.

“Uudelleenmuotoillut Signature Series 3 -venekaiuttimet ja -subwooferit on ensimmäisenä markkinoilla varustettu CRGBW-LED-valoilla, jotka tarjoavat käyttäjälle tuhansia mahdollisuuksia mukaut­taa kaiutinjärjestelmän värit ja efektit veneen tyyliin”, kertoo Fusion-toimitusjohtaja Peter Edwards. “Uusi Signature Series 3 -tuotesarja sisältää kattavan valikoiman Fusionin True-MarineTM -standar­din mukaan suunniteltuja ja valmistettuja kaiuttimia ja subwoofereita, joissa yhdistyvät tyyli, suorituskyky ja kestävyys.”

Käyttäjä voi hallita väriominaisuuksia — staattiset tai dynaamiset tekijät, kirkkaus, valotila ja nopeus — monitoiminäytöllä Garmin OneHelmTM -järjestelmän kautta (valaistuskumppaniohjaus vaaditaan) tai uudella, lisävarusteena myytävällä, langattomalla CRGBW -kaukosäätimellä. Kaukosää­timen intuitiivisella värinvalintakiekolla käyttäjä voi valita sopivan vaihtoehdon laajasta valikoi­masta väriyhdistelmiä tuottaakseen korkealaatuisen valaistus- ja viihdekokemuksen veneeseen.

Uuden Signature Series 3 -sarjan 6.5, 7.7 tai 8.8 tuuman kokoiset kaiuttimet sekä 12 tai 10 tuuman kokoiset subwooferit ovat saatavissa useimpiin nykyaikaisiin veneisiin soveltuvalla Sports White- tai Sports Chrome grillin viimeistelyllä. Uusissa kaiuttimissa on käytetty erittäin korkea­luok­kai­sia materiaaleja ja hienostunutta akustista tekniikkaa, jotka yhdessä tuottavat hämmästyt­tävän upean Fusion Signature soundin. Laitteissa käytetty ‘CURV’ cone -komposiittitekniikka tuottaa erinomaisen äänenlaadun ja paremman ulostulon. Uusissa kaiuttimissa on silk-dome tweeter, joka parantaa äänen erottelukykyä ja dynamiikkaa, ja täysin tiivistetyt crossover-komponentit. Signature Series -kaiuttimet ja 10 tuuman subwoofer ovat myös saatavissa Classic White -viimeis­telyllä ilman CRGWB -valoja.

True-Marine -standardin mukaisesti valmistetut Signature Series 3 -tuotesarjan kaiuttimet ja subwooferit ovat läpäisseet tiukat paine- ja vesitiiviystestit. Ne on suunniteltu tuottamaan tarkkaa ja terävää ääntä ja korkealaatuista viihdettä vuosi vuoden jälkeen. Laitteet on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita, ja niiden vesi- ja pölytiiviys on IP65-luokituksen mukainen. Kaiuttimien ja subwoofereiden UV- ja kosteus/korroosiosuojaus ovat myös alan standardien mukaisia. Kaiuttimilla on kolmen vuoden FUSION -takuu.

Uusien Fusion Signature Series 3 -sarjan kaiuttimien ja 10 tuuman subwooferin odotetaan tulevan myyntiin 2020 ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja 12 tuuman subwooferin 2020 toisella vuosineljänneksellä. Suositushinnat 299-499€. Koko tuotesarja esitellään Miamin kansainvälisessä venenäyttelyssä 13.-17. helmikuuta 2020 (booth #C811).

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.