Samsungin ensimmäinen kääntyvä televisio saapuu Suomeen – The Seron myynti alkaa

Samsungin The Seron myynti alkaa. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen televisio, jonka ruutu kääntyy. Sen ruudulle voi peilata pystysuuntaan kuvatut videot, kuvat ja muut mobiilisisällöt ja nauttia niistä koko ruudun tilassa. Lisäksi se on varustettu integroidulla äänijärjestelmällä ja Samsungin ainutlaatuisella Quantum Dot -tekniikalla. Näyttävästi muotoiltu televisio sopii moderniin digitaaliseen elämään.

Espoo – 9. kesäkuuta 2020 – Samsung julkaisee nyt Pohjoismaiden markkinoille uusimman tv-innovaationsa, The Seron. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen televisio, jonka käyttäjä voi itse päättää, katsooko sisältöä vaaka- vai pystytilassa. The Sero on suunniteltu etenkin käyttäjille, jotka haluavat nauttia mobiilisisällöistään suurelta ruudulta. Kun on aika katsella vaikkapa elokuvia, käyttäjä voi kääntää television vaaka-asentoon. Matkapuhelinsisällön voi helposti peilata tv:n ruudulle napauttamalla laitteita toisiaan vasten. Televisio tunnistaa, kun puhelin käännetään pystyasennosta vaaka-asentoon. Television ohjaus onnistuu tottakai langattomasti mobiililaitteelta.

Kääntyvä näyttö mukautuu sisältöön koosta tai muodosta riippumatta. AI upscaling -tekniikan avulla Sero analysoi ja skaalaa jokaisen kohtauksen täyteen UHD 4K -tarkkuuteen. Tekoälytekniikka hyödyntää miljoonista eri sisällöistä kerättyä dataa yksityiskohtien skaalaamiseksi mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Dynaaminen HDR10+ -sävykartoitus prosessoi kunkin kohtauksen väritoiston erikseen fantastisen kuvanlaadun saavuttamiseksi. Tämä merkitsee rikkaampia värejä, terävämpiä kontrasteja ja parempaa kuvanlaatua kaikissa kohtauksissa.

The Sero on myös varustettu integroidulla äänijärjestelmällä maksimaalisen tv-kokemuksen saavuttamiseksi. Siinä on Dolby Digital Plus ja Bluetooth-tuki, ja tv:n kaiuttimet on integroitu pystytelineeseen. Kaiuttimien ääni suunnataan suoraan eteenpäin eikä alaspäin kuten monissa muissa televisioissa.

– The Sero on erinomainen esimerkki televisiosta, joka vastaa modernin digitaalisen sisältöaikakauden tarpeisiin. Olipa kyse vaakana esitettävästä tv-sisällöstä tai käyttäjän itse kuvaamasta pystysisällöstä, The Sero tarjoaa aina parhaan katselukokemuksen. Sen lisäksi, että tv kääntyy pysty- ja vaakaformaattiin, Samsungin QLED-tekniikka ja uusimmat kuvaomainaisuudet varmistavat huipputason kuvanlaadun, sanoo Samsungin TV/AV-tuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Mukana on viisi erilaista Portrait mode -kuvatilaa, joiden avulla The Sero sulautuu helposti ympäristöönsä ollessaan pystysuuntaisessa valmiustilassa. Käyttäjä voi itse valita sammutetun television ruudulla näytetyn sisällön viidestä vaihtoehdosta: juliste, kello, valokuva, ääniseinä tai Cinemagraph. Minimalistinen muotoilu tekee Serosta myös sopivan useimpiin huoneisiin. Erikseen saatavilla olevat pyörät helpottavat siirtelyä.

Samsung tekee yhteistyötä suosituimpien sovellusalustojen ja älykkäiden kodinhallintajärjestelmien kanssa, ja tv:ssä on muun muassa Bixby-, Apple AirPlay 2- ja Samsung SmartThings -sovellusten tuki.

The Seron toimitukset alkavat 16. kesäkuuta ja sen suositushinta on 1499 euroa.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.