Samsung Galaxy Tab S6 Lite – Luovuutta ja viihdettä tyylikkäissä kuorissa

Samsung Galaxy Tab S6 Lite -tabletissa on uusi S Pen -kynä muistiinpanoja ja luovia töitä varten. Suuri näyttö ja älykkäät ominaisuudet taas tekevät siitä koko perheen viihdekeskuksen.

Espoo, 16. huhtikuuta 2020 – Samsung lanseeraa tänään uuden tabletin: Galaxy Tab S6 Liten. Kyseessä on tyylikäs ja houkuttelevan hintainen tabletti, joka on suunniteltu sekä työntekoon että viihdekäyttöön. Moderniin kotiin täydellisesti istuvassa Galaxy Tab S6 Litessä on suurikokoinen näyttö, hoikka profiili ja uusiutunut S Pen -kynä, joka ajaa koko perheen luovuutta eteenpäin.

– Useimpien perheiden jokapäiväisessä elämässä on tarvetta tabletille, joka tukee sekä viihteen kulutusta että oppimista ja luovuutta. Tab S6 Lite on luotu olemaan edullinen vaihtoehto kookkaalla näytöllä ja hyvällä äänentoistolla, ja laitteen S Pen -kynä avaa entistä enemmän mahdollisuuksia olla luova ja oppia. Tab S6 Litessä on lisäksi sisäänrakennettuja toimintoja esimerkiksi Spotify-palvelulle, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Enemmän entistä luovempaa viihdettä koko perheelle

Galaxy Tab S6 Lite on pakattu täyteen älykkäitä, hyödyllisiä ja viihdyttäviä ominaisuuksia koko perheen tarpeisiin, musiikinkuuntelusta ja videoista verkkoshoppailun kautta yhteydenpitoon. Galaxy Tab S6 Litessä on kaksi AKG:n virittämää kaiutinta Dolby Atmos 3D -tilaäänellä, jotka luovat voimakkaan kuuntelukokemuksen.

Samsungin kumppanuudet YouTuben ja Spotifyn kanssa tekevät Galaxy-käyttäjien videoiden ja musiikin kulutuksesta entistä helpompaa. Galaxy Tab S6 Liten käyttäjät saavat esimerkiksi kokeilla YouTube Premium -palvelua neljän kuukauden ajan ilmaiseksi. Spotify taas on saumattomasti integroitu osaksi käyttöliittymää, mikä mahdollistaa musiikin etsimisen ja soittamisen nopeasti. Lempikappaleen saa jopa herätyskellon hälytysääneksi.

Galaxy Tab S6 Lite on käyttäjäystävällinen tabletti koko perheelle, sillä se sallii käyttäjien luoda jopa yhdeksän erillistä käyttäjäprofiilia. Nuoremmille käyttäjille soveltuu Samsung Kids -tila, jossa päivittäistä ruutuaikaa ja pääsyä tiettyihin sovelluksiin on mahdollista rajoittaa. Näin lapset tulevat tutuiksi digimaailman kanssa turvallisesti. Lisäksi laitteesta löytyy laaja valikoima jännittäviä ja luovia oppimissovelluksia sekä pelejä nuorisolle.

Luo enemmän ja stressaa vähemmän uudella S Penillä

Tab S6 Lite sopii sekä työ- ja opiskelukäyttöön että hauskanpitoon. Päivitetty S Pen -kynä on hyödyllinen työkalu kaikenlaisten tehtävien suorittamiseen, piirtämiseen ja muistiinpanojen tekemiseen. Kynän uusi muotoilu tekee siitä käytännöllisen ja mukavamman käyttää. Se painaa vain seitsemän grammaa, ja parannettu viive sekä 0,7 mm kärki tekevät piirtotuntumasta tarkan ja täsmällisen. Käytön jälkeen kynä on helppo kiinnittää tabletin sivulla olevalla magneettikiinnikkeellä joko itse laitteeseen tai siihen liitettyyn suojakoteloon. Kynässä ei ole akkua, joten sen latauksesta ei tarvitse murehtia.

Samsungin S Pen -kynällä kirjoitetut muistiinpanot on helppo siirtää muokattavaan tekstimuotoon. Kynällä on helppo tehdä merkintöjä sekä etsiä ja järjestellä sisältöjä. Ruutukaappausten rajaaminen, leikkaaminen ja liittäminen onnistuu helposti, ja kuvien yksityiskohtia voi tarkastella täsmällisesti 300 %:n zoom-toiminnolla. Kaikki S Penillä tehdyt muistiinpanot voi helposti tallentaa PDF- ja JPEG-tiedostoiksi tai viedä Microsoft Word -asiakirjoihin.

Inspiroivaa muotoilua kompaktissa koossa

Galaxy Tab S6 Lite -mallissa on 10,4 tuuman näyttö, jossa on kapeat näytön reunat. Siinä on 16:10-kuvasuhde, joten laitteen ruutuala on optimaalinen elokuvien katseluun. Kevyt ja kompakti muotoilu tekee Galaxy Tab S6 Litestä täydellisen älykkään kodin keskuksen. Mukana on One UI -käyttöliittymän uusin versio, joka on optimoitu suurille tablet-näytöille. Helppokäyttöisten navigointityökalujen ansiosta käyttökokemus on intuitiivinen ja sovellusten välillä siirtyminen saumatonta.

Samsung Galaxy Tab S6 Liten myynti alkaa 30. huhtikuuta värivaihtoehtoina Oxford Gray ja Angora Blue. Galaxy Tab S6:n Wi-Fi-mallin suositushinta on 399 euroa ja 4G-version suositushinta on 469 euroa.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.